NaslovnicaCrkva u HrvatskojHBKAktualnoKnjižnica
Susret kardinala Bozanića s ministrom Miljenićem
Razmotrili su neka otvorena, još ne riješena pitanja glede vjeronauka u školi i Sporazuma o suradnji HBK i HRT. Bilo je riječi o prijedlogu Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija.

Kardinal Josip Bozanić, predsjednik Biskupske komisije HBK za odnose s državom susreo se s gosp. Orsatom Miljenićem, ministrom pravosuđa RH, predsjednikom Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Vlade RH u prostorima Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu 12. svibnja 2014. . Susretu su nazočili i mons. Enco Rodinis, generalni tajnik HBK, mons. Fabijan Svalina, zamjenik generalnog tajnika HBK i gosp. Šime Jerčić, privremeni ravnatelj Ureda Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Vlade RH.

Razmotrili su neka otvorena, još ne riješena pitanja glede vjeronauka u školi i Sporazuma o suradnji HBK i HRT. Bilo je riječi o prijedlogu Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija. Dogovoreni su slijedeći koraci u radu povjerenstva za izradu popisa imovine oduzete Katoličkoj Crkvi. Naglasili su potrebu intenzivnijeg rada podkomisija za pojedina područja.

Svetac dana
Najave
Linkovi

Sveta Stolica

Europa

Informativna katolička agencija

Hrvatski katolički radio

Hrvatski caritas

Centar za promicanje socijalnog nauka Crkve

Ured za obitelj HBK

Ured za mlade HBK

Nacionalni katehetski ured