NaslovnicaCrkva u HrvatskojHBKAktualnoKnjižnica
Susret ravnatelja Dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu s novim predstojnikom Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Ravnatelj Markić čestitao je predstojniku Milasu na imenovanju na ovu odgovornu dužnost te mu poželio mnogo uspjeha u njezinu vršenju. Predstojnik Milas zahvalio je na doprinosu koje su hrvatske katoličke župe i misije dale u očuvanju hrvatskog jezika i kulture među Hrvatima u iseljeništvu te izrazio spremnost na suradnju u svim pitanjima vezanima uz naše iseljeništvo.

Ravnatelj Dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu dr. Tomislav Markić primio je u srijedu, 20. travnja 2016., u zgradi Hrvatske biskupske konferencije, gdje je sjedište Ravnateljstva, novoga predstojnika Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonka Milasa.

Ravnatelj Markić čestitao je predstojniku Milasu na imenovanju na ovu odgovornu dužnost te mu poželio mnogo uspjeha u njezinu vršenju. Upoznao ga je s ustrojem i planovima Ravnateljstva dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu.

Predstojnik Milas zahvalio je na doprinosu koje su hrvatske katoličke župe i misije dale u očuvanju hrvatskog jezika i kulture među Hrvatima u iseljeništvu te izrazio spremnost na suradnju u svim pitanjima vezanima uz naše iseljeništvo.

Susret je protekao u otvorenom i prijateljskom ozračju, u kojemu su obje strane izrazile radost radi buduće suradnje u brizi za hrvatske iseljenike širom svijeta.

dr. Tomislav Markić, ravnatelj

Svetac dana
Najave
Linkovi

Sveta Stolica

Europa

Informativna katolička agencija

Hrvatski katolički radio

Hrvatski caritas

Centar za promicanje socijalnog nauka Crkve

Ured za obitelj HBK

Ured za mlade HBK

Nacionalni katehetski ured