NaslovnicaCrkva u HrvatskojHBKAktualnoKnjižnica
Sastanak Odbora HBK za mlade
Na sastanku je bilo govora o ljetnim kampovima za mlade, programu „Mladi za mlade", ponovnom održavanju Uskrs festa, o nadolazećim nadbiskupijskim programima za mlade, završnici Katoličke malonogometne lige, Taize susretu mladih u Baselu, Biskupskoj sinodi o mladima i Svjetskom danu mladih 2019. u Panami.

Sastanak Odbora Hrvatske biskupske konferencije za mlade održan je u ponedjeljak 16. listopada u zgradi HBK u Zagrebu. Sastankom je predsjedao predsjednik Odbora HBK za mlade zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski, a prvi put su sudjelovali i novi povjerenici za mlade vlč. Ivan Grbešić iz Sisačke biskupije umjesto dosadašnjeg vlč. Mate Malekinušića, te don Danijel Vidović uime Hrvatske salezijanske provincije, umjesto don Mihovila Kurkuta.
Povjerenici za mlade razgovarali su o ljetnim kampovima za mlade, programu „Mladi za mlade", ponovnom održavanju Uskrs festa, o nadolazećim nadbiskupijskim programima za mlade, završnici Katoličke malonogometne lige, Taize susretu mladih u Baselu, Biskupskoj sinodi o mladima i Svjetskom danu mladih 2019. u Panami, izvijestio je Ured HBK za mlade.

Svetac dana
Najave
Linkovi

Sveta Stolica

Europa

Informativna katolička agencija

Hrvatski katolički radio

Hrvatski caritas

Centar za promicanje socijalnog nauka Crkve

Ured za obitelj HBK

Ured za mlade HBK

Nacionalni katehetski ured